torsdag 28 augusti 2014

Välkomna alla konfirmander!


I söndags var alla ungdomar som vill vara konfirmand inbjudna till Burseryds kyrka. Vi var många i personalen och ungdomsledarna på plats och vi fick blad annat svara på vilken färg eller form har Gud för dej? Det kom många bra och tänkvärd förslag.

Hela gudstjänsten handlande om den resa vi tillsammans med konfirmanderna har framför oss under det kommande året. Ska man resa behöver man en väska och ur vår stora resväska plockades Biblar, psalmböcker, matlåda och annat som vi kunde använda i gudstjänstens olika moment.
Emma bad förbön för alla i kyrkan och särskilt för konfirmander, då alla nämndes vid namn och kyrkvärden tände ljus för var och en.

Efter gudstjänsten gick vi ner till församlingshemmet där det bjöds på kvällsmacka och alla föräldrar fick och ungdomar fick information om kommande höst och även lite om vad som väntar till våren.
Nästa träff för oss alla blir ett läger i Sandvik om några veckor, då skall vi laga mat och leka. Vi skall lära känna varandra och biblen. Vi ser fram emot många härliga stunder med alla!
Önskar er alla en härlig helg// Åsa

onsdag 20 augusti 2014

Gospel

Det finns flera platser kvar till vårt gospelprojekt, så tveka inte! Anmäl dig nu!
Info finns på vår hemsida.
/Rebecka, kantor