torsdag 12 december 2013

I backspegeln!

Nu har vi hunnit med att tända både första och andra ljuset i adventsstakarna. Första söndagen i advent firades vi 3 gudstjänster i pastoratet och samtliga 3 gudstjänster var välbesökta och jag tror att vi alla upplevde stor gemenskap och värme, och jag vill passa på att tacka alla er som på olika sätt var engagerade i gudstjänsterna och i kaffeserveringarna.
Vi har hunnit med den traditionella och härliga jultallriken i församlingshemmet i Broaryd, där det bl.a. var julallsång med Eva och lite premiärfiolspel för Naemi och Noomi och så klart mycket god mat!
Andra advent firades med fin julmusikandakt i Burseryd på lördagen där Tongivarna stod för sång och musik. På söndagen firades som traditionen bjuder ekumenisk gudstjänst i Böjeryd. På grund av väglaget var vi inte så många men stämningen var ändå god och vi fick en fin stund tillsammans.
I måndags var det dags för julkonsert med Matilda och hennes vänner i Södra Hestra och även där infann sig julstämningen.
Åsa har haft julavslutning i sina olika grupper med lite extra mys, och tillsammans har Åsa och jag haft mammaträff med de mammor i de olika grupperna som hade tillfälle.
Jag har även varit på skolan i Skeppshult och pratat med alla eleverna.
Så hitintills har adventstiden verkligen varit härlig! Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar