tisdag 28 oktober 2014

LÄGER

I helgen har det varit full fart i församlingshemmet i Burseryd- det har varit läger för barngrupperna i församlingen. Vi var 15 barn och ett gäng ledare som har haft lägertemat BÖN: vi pratade med ledorden TACK, HJÄLP & FÖRLÅT.

Vi lärde oss tex att teckna dessa ord, kvällsandakten var en bönevandring till kyrkan då vi också vi strimla våra förlåtteckningar, vi tackade i små lerkärl och tände ljus för att säja hjälp.

Maten var tacos med goda tillbehör och jag kan lova att det prasslades en del i godispåsarna också. Anders var med och presenterade sig som nya prästen och Eva kom och spelade och sjöng tillsammans inför gudstjänsten.

Natten var lugn och barnen sov gott och till o med en timma extra fick vi!

Söndagen var helt underbar- vi firade mässa och hade besök av Clownen Molly. Man brukar säga att en familjegudstjänst får ta max 40-45 minuter MEN vi höll fullt ös i 90 minuter!!! Barnen sjöng en massa sånger och Molly gjorde  inlägg och hade MÅNGA bra frågor att ställa till oss om varför vi gör så, varför heter det så konstigt i kyrkan?? Vi fick släppa glädjeballonger- tänk när 90 personer blåser ballonger och släpper dem mot skyn på samma gång!!! Det var glädje hela dagen. Vi avslutade mässan/lägret med kyrkkorv i vapenhuset. TACK till alla som var med och gjorde vårt läger på olika sätt. Här kommer lite bilder från helgen. Önskar alla en trevlig Allahelgonshelg//Åsa
Barngruppen skall sjunga

Molly spelar ukke

Ander berättar om att bönesvar är som ett trafikljus
Glädjeballong


90 ballonger med glädje!!
Dagens postludium: WOW



Ljuständning i mässan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar