söndag 15 augusti 2010

Lästips!

Här kommer ett tips på en rolig, lättsam men ändå tankvärd bok, kan det bli bättre? Vad heter den då? Jo, det är Adrian Plass he(m)liga turnédagbok!
Så här står det på baksidan: "
Åååååååh! Det är många som vill att Adrian Plass ska komma och tala hos just dem! Och tack vare ett generöst erbjudande från en som tjänar bättre än han själv kan han ta med både kloka hustrun Anne och sanningssägande sonen Gerald i turnébussen. Men bör han verkligen lämna Leonard, den förvirrade vännen och pågoanden, ensam hemma? Hmmm, kanske inte. Han kan väl sköta diabildsprojektorn? Föga anar familjen Plass att Leonards fickvän också måste få en plats i bussen. Och att mannen som betalat alltihop satt som vilkor att han själv får följa med... En vecka i Adrian Plass buss får allt annat att framstå som en söndagsskola. En och annan arrangör visar sig vara högst opålitlig, Adrians dåliga m orgonhumör gör honom avsevärt mindre from än han tänkt sig, mikrofonerna strular (eller är de inte påslagna?) - och det gäller att se upp för den aggresiva diabildsduken.
Adrian Pass i högform - en efterlängtad återkomst så där i all he(m)lighet!"
Jag har skrattat rakt ut ibland när jag läst denna bok och ibland fått fundera över Bibelcitat och olika infallsvinklar. Jag kan verkligen rekommendera denna bok, som vi har ett exemplar av till utlåning på pastorsexpen i Burseryd. Där finns en del andra böcker att låna förresten, allt från Biblar till andaktsböcker till romaner. Det är bara att titta och låna. Du som inte vill åka till Burseryd kan be någon anställd om hjälp.
Nåväl, nu var det ju Adrian Plass vi talade om. Någon har kanske läst hans internationella genombrott "Adrian Plass he(m)liga dagbok". Även den är rolig, lättsam och tankvärd. Man kan även känna igen sig i Adrian och hans vänner ibland. Denna bok kan också rekommenderas!
Överhuvudtaget kan Adrians böcker rekommenderas. Adrian som bor i East Sussex i England har skrivit många böcker om livet som kristen, och i likhet med de jag nämnt är de både roliga och allvarliga.
God läsning hälsar Mia!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar