fredag 10 juni 2011

Det närmar sig!!!!

På söndag är det dags för kyrkornas gemensamma arrangemang i Bokskogen. Grindarna öppnas kl 13 och 13:15 firar vi friluftsmässa i all enkelhet. Sen får vi höra lite om dagens ändamål, nämligen projektet Min stora dag, som vi ju samlar in pengar till. Därefter startar de olika aktiviteterna som håller på till kl 17(eller så länge allt räcker...). Det finns jättegunga och drickabacksklättring, pilkastning, burkkastning, godishjul, lotteri, stjärnlotteri, ansiktsmålning, fiskedamm, "paj"kastning (för en liten slant får du kasta en papptallrik med raklödder på någon av arrangörerna!), tipspromenad för barn och vuxna, tårtbuffé samt korvgrillning.
Nästa hållpunkt är 15:15 då det blir allsång med Astrid Lindgren-tema, alla barn stora som små får gärna komma utklädd till sin favorit Astridfigur.
Kl 16 inträffar något stort! Vi får besök av en världsartist, Jenny Berggren, sångerska i Ace of base, som kommer att sjunga och berätta om sig själv.
Kl 17:15 drar den stora allsången med Frank, Pia Andersson och Sven Slättergren igång.
Dagens avslutas därefter med prisutdelning och andakt.
Syftet är att samla in så mycket pengar som möjligt till Min stora dag, som ju hjälper svårt sjuka svenska barn. Ändamålet är viktigt och vi hoppas på god uppslutning. Så kom och ta med dig grannen och ha en trevlig dag där du samtidigt kan göra en stor insats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar