torsdag 9 januari 2014

God fortsättnig på 2014

Gott nytt år så här lite i efterhand. Nu är vi tillbaka på jobbet igen efter olika långa ledigheter bland personalen. Igår onsdag hade vi första personalplaneringen under leding av Lars som nu vikarierar som kyrkoherde ett tag framöver. Vi har börjat planera våra respektive verksamheter bland körer och barngrupper samt diakonin. Ikväll sammanträder vårt nya kyrkoråd som skall styra över vår nya församling som ju nu heter Burseryds församling, vi ber för det arbete som ni nu har framför er.
Ikväll är det grötfest i församlingshemmet i Burseryd, då underhåller kyrkokören under leding av Rebecka. På söndag den 12 januari är det Mässa i Burseryds kyrka kl 10.00, stugmöte hos Inga Svennegren i Barslida kl 15.00 och kl 17.00 dansar vi ut julen i S. Hestra kyrka med långdans till Lugnet, glögg och godispåsar till alla barnen. Välkomna!
Vi vill också passa på att tack Mia för de 10 år vi fått arbeta tillsammans med dej och önskar dej stort lycka till på din nya arbetsplats i Hylte nya församling.
Vid tangenterna denna dag Åsa Nielsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar