onsdag 14 juli 2010

Förhandstitt!

En del firmor i klädbranchen inbjuder ibland till en förhandstitt på kommande säsongs mode, så varför kan inte vi i kyrkan göra likadant?! Så här kommer en förhandstitt på något av allt det som kommer att ske i församlingarna till hösten!
I Broaryd-Gryteryd kommer det bli en bokcirkel för alla som är sugna på att läsa och diskutera. Den kommer att ledas av Bodil Samuelsson och vara på söndagar i anslutning till gudstjänsten. Mer information kommer så klart!
I Burseryd kommer vi erbjuda Bibelstudium, också det i anslutning till söndagsgudstjänsten. Även här kommer mer information.
Så klart är alla välkomna på allt och överallt, det spelar ingen roll vilken församling du tillhör!
Vi kommer att bjuda på gospel och drama! Vi kommer att pröva enkla meditativa mässor och andaktsstunder mitt i veckan, med tid för andhämtning och batteriladdning för dig som stressar runt i tillvaron för att hinna och orka med jobb, dagis, hundpromenader, tvättmaskiner, diskmaskiner, gympa och allt annat, eller för dig som känner dig tillfreds men som vill dela gemeskapen med andra i en enkel stund med sång, ljuständning och tystnad.
Vi kommer att ha församlingsaftnar och brasafton, auktioner, soppluncher, familjegudstjänster och mycket mycket mer!
Hoppas du blir lite nyfiken och känner att när väl sommaren den ljuva är slut så finns det ändå liv och hopp i kyrkan! Välkommen till hösten och välkommen redan nu på det som sker i våra kyrkor under sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar