måndag 24 juni 2013

Midsommar!

Nu har vi åter igen firat midsommar, då Skapelsen är i fokus och det passar ju bra, då det är så vackert kring oss! Midsommardagen firade vi på Rydén, en tradition som varit i 7 år. I år fick vi vara inne men det gick lika bra och alla trivdes och satt länge och fikade och samtalade. På kvällen var det helgsmålsbön i Burseryds kyrka och Sofia Hellström sjöng vackra och stämningsfulla sånger för oss. Hon avslutade med What a wounderful word och jag tror det var fler än jag som rös!
På söndagen, Johannes Döparens dag, firade vi en ekumenisk gudstjänst i Allianskyrkan. Den leddes av Carin och var mycket välbesökt. Även där hade vi med oss fikakorgar, liksom till Knavrabo där vi traditionsenligt firade gudstjänst på eftermiddagen. Också på söndagen höll vi oss inomhus men precis som på lördagen var stämningen god i alla fall, även om vi inte var så många.
En vacker helg i kyrkoåret ligger nu bakom oss och vi ser fram mot denna veckas alla trevliga gudstjänster! Tisdagens musikandakt byggd på Simon and Garfunkels härliga musik (kl 19 i Gryteryd!), torsdagens sommarcafé i Broaryd där Sofia spelar och sjunger kl 15, syföreningens utställning i Gryteryd på lördag(mellan kl 14-18 i sockenstugan), helgsmålsbön i Gryteryd kl 18 där Ulf Larsson spelar fiol och så söndagens högmässa kl 10 i Broaryd och invigningen av hantverksutställningen i Sandvik och öppnandet av sommarcaféet där mellan kl 14-18 och mässan i all enkelhet kl 15 där Ulf medverkar. Vilken toppenvecka! Varmt välkommen! Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar