tisdag 5 april 2011

Allt för att utrota hungern!

I söndags firade vi familjemässa i Burseryd. Konfirmanderna ledde den och det gjorde de med den äran! Efteråt blev det kyrkkaffe och försäljning av hembakade bröd, bullar och kakor. Allt till förmån för fastekampanjen "Allt för att utrota hungern!" Vi fick in nästan 1000 kr på den försäljningen! Tack ni som bakat, som sålde och ni som köpte!
Samma eftermiddag var det dags för nästa församling att göra sin insats för mindre lyckligt lottade medmänniskor. Då var det musikcafé med försäljning i Broaryd. Miniorerna hade tillverkat en massa fina saker som fanns till försäljning.
Det fanns en massa gott fika som olika personer hade bakat och skänkt, varmt tack för detta till er alla! Här syns smarriga kladdkakor och vackra tårtor!
Bullarna är i ugnen och närmast fönstret ligger fina småkakor och bara väntar på att de ca 100 cafégästerna ska hugga in!
Innan vi fikade bjöds vi på sång av kören och barnen, det blev även allsång.
Här syns hela försäljningsbordet. Det fanns nämligen en massa gott hembakat till försäljning också, och så 2 lotterier så klart!
Sammanlagt fick vi in nästan 6500 kr! Detta betyder att på 2 helger har Burseryds pastorat samlat in ca 16 000 kronor till fastekampanjen! Underbart! Tack alla som bidragit!
Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar