torsdag 28 april 2011

Våren!





Jag var ute idag och fotograferade en massa inne i Burseryds kyrka, vi skall ha detektiv byrå med miniorerna på tisdag. Bilder kommer på det nästa vecka. Men jag blev så tagen av allt det fina ute i naturen.....






Fick gå ut och fota lite ute också. Vitsipporna står i backen och jag såg tilloch med liljekonvalj.












Blodboken är ännu bara lite röd men kom ihåg att se på den om en månad - då ser den helt annorlunda ut!






Stanna upp en stund och låt dej njuta av allt det vackra som finns därute just nu. Jag fick en psalm vers i huvudet när jag fick omkring....












Ps 753



"Nu är det härligt att leva! Nu är det tid för musik. Nu vill vi sjunga och spela sommarens solmelodi. Barfota går vi i gräset, lyssnar till fåglarnas sång. Löven som spelar i träden gladde nog Adam en gång. Nu är det härligt att leva! Nu är det tid för musik. Nu vill vi sjunga och spela sommarens solmelodi.






Bäcken som porlar i skogen, regnet som slår mot vårt tak, det är musik som kan få en sorgsen människa glad. Nu är det härligt att leva! Nu är det tid för musik. Nu vill vi sjunga och spela sommarens solmelodi.






Gud gav oss livet som gåva, skapade växter och djur. Herren vår Gud vill vi lova för sommarens dorfter och ljud. Nu är det härligt att leva! Nu är det tid för musik. Nuvill vi sjunga och spela sommarens solmelodi."










Med varma vårhälsningar Åsa









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar