tisdag 17 maj 2011

Mer oh happy dag!

Lite bilder och tankar från helgens härliga Oh happy day- det blev verkligen en happyday!!!!





Magnus och Linnea rockar loss, vilka härliga röster!










Klockargårds singers fick inga sittplatser men fönstret gick ju bra. Men det var svårt och stå stilla i all härlig musik så då fick dom dansa i fönstret också!




























Den yngste i publiken idag, tur att det finns lurar så de små öronen fick vila!













Vill först tacka alla som kom-samt alla sponsorer som gjorde det möjligt för oss alla. Vi var ju som Mia skrev mycket folk i kyrkan och vi fick in 19 000:- i frivillig gåva till Hela människan i Gislaved!




Första föreställningen fick en rejäl överraskning när Ann Åström blev uppkallad att hämta sin vinst på lotteriet.... jaha tänkte jag vilken överraskning, det har jag inte hört något om ett lotteri! MEN döm om allas förvåning när hennes sambo Niklas Andersson också kommer fram, faller på knä och friar. Vilken överraskning för oss alla och sedan sjöng Magnus några passande kärleks låtar, välplanerat av Eva och Niklas. Här kom bla In the name of love och Give me your love.




Barnen var såååå duktiga, vi hann äta en hel del godis..... och sedan pysslade vi mitt i kyrkgången med mandal teckningar. Så vi var med hela dagen, bra jobbat säger jag till de som är 6 år och jobbade från 13.30-20.30!



Kören är ju fantastisk, mitt största minne blir när dom sjöng Gabriellas sång och när alla körerna fick vara med och göra Halleluja tillsammans med Magnus! Ståpäls som någon sa en gång....

Stort tack till alla medverkande och till Eva som drog igång "hjulet"!




Åsa Nielsen

PS har du tankar och åsikter så hör gärna av dej till mej eller Eva, vi vill gärna få feedback på det vi gör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar