söndag 27 juni 2010

Ännu en vacker dag!

Idag har vi haft ännu en dag med underbart väder! Så friluftsgudstjänsten i Knavrabo kunde inte varit på en bättre dag än denna Johannes Döparens dag! Vi blev 35 personer som samlades på gården för att fira andakt. Bengt Götesson ställde upp på att vara kantor, då Daryl fortfarande var sjuk, och det gjorde han med den äran trots det korta varslet - ca 20 minuter innan det började fick han frågan! Tack Bengt!
Efter gudstjänsten bjöds vi på somriga bullar och en ljuvlig jordgubbstårta! Tack för att vi fick komma till er i Knavrabo och tack för det goda fikat!
Senare på kvällen samlades vi några stycken för att fira Taizéinspirerad mässa i Södra Hestras kyrka, en skön avslutning på denna helgen och ett bra sätt att ladda batterierna på!
Nu är det semester i 2 veckor som gäller för egen del och det blir förhoppningsvis mycket sol och bad, jordgubbar och glass i stora lass. Lite husmålning, ogräsrensning och vedbärning måste det nog också bli samt lite mysiga utflykter. Så glad sommar på er alla!
Mvh Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar