söndag 3 oktober 2010

Gospel



Idag hade alltså dagen G kommit, G som i Gospel. Det har varit en helt fantastisk eftermiddag för oss som är med i kören, ja även för er som lyssnade, hoppas jag. Men vi i kören började öva 13.30 i Södra Hestra kyrka. Sedan höll vi på till klockan var 17.00. Då fick vi gå till församlingshemmet och dricka kaffe och äta smörgåsar, som några snälla personer i i kyrkorådet fixade. Tack så hemskt mycket, utan er hade vi varit hungriga och trötta innan konserten drog igång. Konserten i sig blev en riktig taklyftartillställning. Jonas Engström från Stockholm Gospel avslutade ett kanonjobb som Eva påbörjat. Vi har övat gospelsånger sedan terminstarten i kören. Men nu kom Jonas och övade in det sista. Sanna ord i härliga toner kan man kalla gospel. Mias predikan om änglar var verkligen tänkvärd den också.
Men det kommer mera...nästa vecka har vi körmedverkan igen och då serveras det soppa i församlingshemmet efter Tacksägelsegudstjänsten som börjar klockan 11.00.

1 kommentar:

  1. Ja det var verkligen en härlig lovsångsgudstjänst och så roligt när vi är många i kyrkan. Jag vill poängtera Bodils uppmaning, det kommer mera! Vi har 4 olika gudstjänster med mycket sång kommande helg och många andra fina gudstjänster ligger framför oss under hösten. Det blir ju så mycket roligare och mer gemenskap, innerlighet och lovsång när vi är många som samlas i kyrkan!
    Välkomna tillbaka! Mia

    SvaraRadera